Fitness och utegym

Hem » Sport & träning » Fitness och utegym

För att hålla oss friska och behålla vitaliteten behöver vi alla ett balanserat liv. Det kan ofta vara en utmaning när man bor i städer. Med produkterna inom fitness och utegym erbjuder Söve många olika apparater och utrustning för utomhusträning. Läs mer...Stäng text

För att hålla oss friska och behålla vitaliteten behöver vi alla ett balanserat liv. Det kan ofta vara en utmaning när man bor i städer. Med produkterna inom fitness och utegym erbjuder Söve många olika apparater och utrustning för utomhusträning. Att träna utomhus på ett utegym kan minska tröskeln att genomföra ett träningspass då det enkelt kan genomföras ihop med löprundan eller promenaden, det kan även bli betydligt billigare och mer uppiggande än det vanliga gymmet inomhus. Produkterna inom fitness och utegym är till för både ungdomar och vuxna.

Inom fitness och utegym hittar ni produkter från Söve (egenproducerade i Norge), Erlau och Eibe.

Komplett gym utomhus

Här hittar ni produkterna för att bygga upp ett komplett utegym där hela kroppen kan tränas igenom. Vi har både mer avancerade gymapparater och enklare träningsredskap som bygger på principen med stänger och häckar.

Se hela sortimentet

Längre ner på sidan presenteras alla produkter inom den här produktkategorin.

Rulla till toppen