Parkmöbler

Hem » Gata & Park » Parkmöbler

Även om vårt huvudfokus är lekplatsutrustning så faller det sig även naturligt att erbjuda parkmöbler. Det är perfekt att utrusta lekplatsen med bänkar och bord där föräldrar kan sitta medan barnen leker eller där matsäcken kan ätas. Läs mer...Stäng text

Även om vårt huvudfokus är lekplatsutrustning så faller det sig även naturligt att erbjuda parkmöbler. Det är perfekt att utrusta lekplatsen med bänkar och bord där föräldrar kan sitta medan barnen leker eller där matsäcken kan ätas. Lekplatsen kan även behöva papperskorgar, cykelställ m.m. och detta finns under kategorin Gata & Park i menyn. Parkmöblerna passar även bra att montera i park- och stadsmiljöer, vilket de i första hand är utvecklade för. Sortimentet inom parkmöbler innehåller bl.a. parkbänkar, parkbord och parksoffor. Det finns många olika modeller, färgsättningar, materialval att välja mellan. Möblerna finns även i olika utföranden när det gäller fastsättning, vissa gjuts fast i marken och vissa kan ställas lösa. Parkmöbler från Söve kännetecknas av att de är snygga, funktionella och håller mycket hög kvalitet. Handlar du en parkmöbel från oss ska du kunna lita på att den kommer att hålla i många år, med minimalt underhåll.

I sortimentet hittar ni produkter från Söve (egenproducerade i Norge), Erlau, Eibe och Europlay.

Anledningen att vi valt att komplettera vårt utbud med produkter från andra leverantörer är för att möta efterfrågan på olika modeller, materialval, färger men också för att kunna erbjuda produkter inom ett större prisintervall.

Parkmöbler skapar naturliga mötesplatser

En park eller stadsmiljö utan parkmöbler blir lätt en plats som man bara passerar förbi utan att stanna. Att placera ut en parkbänk eller en grupp med möbler skapar direkt en mycket trevligare känsla och en naturlig mötesplats. Här kan man sätta sig en stund och vila eller kanske äta sin medhavda matsäck.

Ta gärna en närmare titt på parkbordet Ulefoss som kanske är vår vackraste parkmöbel och som passar lika bra i parken som i stadsmiljön. Parkbordet Ulefoss hör ihop med den lika vackra parksoffan Ulefoss. Det lokala gjuteriet har producerat dessa omtyckta och slitstarka bord och soffor i över 100 år och fortfarande håller den tidlösa designen.

Se hela vårt sortiment

Längre ner på sidan presenteras alla de parkmöbler som vi har i vårt sortiment. Välj att bläddra igenom alla sidor eller använd sökfältet för att söka efter pris, tillverkare m.m.

Rulla till toppen