Söve skapar era mötesplatser med Lek- och parkutrustning

LEK

Lekplatsutrustning till lekplatsen.

FALLSKYDD

Fallskydd gör lekplatserna säkrare.

SPORT

Utrustning för en aktiv utemiljö.

GATA & PARK

Parkmöbler skapar naturliga mötesplatser.

Svanen
Miljömärkt av Svanen

Stort urval av Svanenmärkta lek- och aktivitetsutrustningar.

Leverantör till HBV

Söve är nr.1 på ramavtalet, lekplatsutrustning till Sveriges Allmännyttas Medlemsföretag.

Leverantör till ADDA

Söve är leverantör till ADDA Inköpscentral.

Varför välja Söve?

Underhållsfritt

Material som är underhållsfritt.

Mer information >>

Långa garantier

Läs mer om en av marknadens längsta garantitider.

Mer information >>

Miljömärkt av Svanen

Vi är Sveriges största leverantör av Svanencertifierade produkter inom utomhuslek.

Mer information >>

Snabba leveranser

Vi har snabba leveranser av egenproducerade produkter.

Mer information >>

Ekonomiskt lönsamt

Läs mer om ekonomisk lönsamhet.

Mer information >>

Kataloger

Klicka på en katalog för att läsa den online.

Visa alla kataloger >>

Images

#sovesverige

Bli inspirerad! Följ oss på Instagram och Facebook för nyheter, mässor och framförallt hur våra lek- och parkutrustningar ser ut i verkligheten.

Tagga oss gärna #sovesverige för att dela era fina bilder med oss.

Om Söve

Lekutrustning från Söve

Söve har sedan starten för snart 50 år sedan, utvecklat, tillverkat och sålt lekutrustning. De viktigaste ledorden i vår utveckling och produktion av lekutrustning är säkerhet, lekvärde, kvalitet, design och miljöhänsyn. Utöver Söves egna produkter har vi även agenturer från ett antal ytterligare leverantörer t.ex. Erlau, Eibe, Europlay, Inter-Play, Playalive och ennu fler. Söve har valt att komplettera sortimentet med produkter från andra leverantörer för att möta efterfrågan på olika materialval, färger men också för att kunna erbjuda produkter inom ett större prisintervall.

Egen utveckling och tillverkning i Norge

Trots att Söve idag är Norges ledande tillverkare av lekutrustning är massproduktion fortfarande ett okänt begrepp hos Söve. Detta innebär att vi på Söve har förmågan att säkerställa kvaliteten på produktionsprocesser och därmed ge våra kunder den bästa produkten. Produktionen sker på samma ställe som alltid på Ulefoss i Telemark. Här arbetar en handfull personer med kontinuerlig produktutveckling, produktion och försäljning av lekutrustning. Söve är dessutom Nordens största tillverkare av Svanenmärkt lekplatsutrustning.

Roliga lekplatser

Det bästa kännetecknet på en bra lekplats är om där finns barn som leker och trivs i en säker miljö. En välbyggd lekplats är anpassad till barns ålder, utveckling och behov. En sådan lekplats gör att barnen kan leka och ha roligt och samtidigt utvecklas fysiskt, mentalt och socialt. Detta är den enkla, men ändå svåra förutsättningen, som ligger till grund för all produktutveckling och produktion, men också när vi väljer produkter från andra leverantörer.

Kvalitet och lång hållbarhet

Vi väljer material till vår lekutrustning med lång hållbarhet. Som exempel använder vi pulverlackerade aluminiumstolpar, utvecklade av Söve i samarbete med Hydro Aluminium, och UV-skyddad HPL och HDPE. Detta är material som har en beräknad livslängd på över 30 år. Söve AB är ISO 9001- och 14001-certifierade. Sveriges största tillverkare av Svanenmärkt lekplatsutrustning.

Se hela vårt sortiment

Gå in via menyn ovan och välja önskad produktkategori. Under varje produktkategori finns möjligheten att söka och sortera efter pris, tillverkare m.m.

Intresserad av våra produkter?

Kontakta oss idag, vi finns representerade över hela Sverige.

Rulla till toppen