I snart 50 år har Söve levererat inspirerande produkter till mötesplatser

Söve har sedan starten för snart 50 år sedan, utvecklad, tillverkad och såld lek- och parkutrustning. Säkerhet, lekvärde, kvalité, design och miljöhänsyn är för oss de viktigaste faktorerna vi strävar efter i vår utveckling och produktion.

Vi på Söve har förmågan att säkerställa kvalitén på produktionsprocesser och därmed ge er den bästa produkten. Produktionen sker på samma ställe som alltid på Ulefoss i Telemark. Detta ger stor flexibilitet och säkerställer kvalité genom hela processen.

Varför välja Söve?

Historia

Lediga tjänster

Från förfrågan till färdig mötesplats

Söve är en komplett leverantör som hjälper till att skapa helhetslösningar för våra kunder.
Våra regionansvariga säljare har nära kontakt med kunden och har erfarenhet att se vilka behov som finns på marknaden. Vi är lättillgängliga för våra kunder och är snabbt ut på plats och hjälper till efter bästa förmåga.
Vi besöker ett flertal olika typer av utemiljöer varje vecka där vi genomgår besiktning, uppmätning och samtalar med beställarna. Det ger oss en möjlighet att skapa bra offertunderlag som är anpassat utefter kundens behov och önskemål. Om det inte finns möjlighet till fysiska möten och besök så är vi även tillgängliga att mötas online.

I dagsläget löser vi mycket på distans via telefon och videosamtal.
Då vi ser att behovet hos våra kunder är stort när det gäller att få en visuell bild av lekplatsen, erbjuder vi även hjälp att illustrera i både 2d och 3d. Allt från enklare skisser till större projekt.
Inhouse arbetar vi dagligen med att skapa inspirerande och lekfulla mötesplatser baserat på förutsättningar och önskemål från kund. Vi skapar en presentation som tillsammans med offertunderlag skickas till kunden. Tack vare att vi arbetar inhouse är vi snabba att agera när det kommer till eventuella ändringar och justeringar i skissunderlagen.

Rulla till toppen