Varför välja Söve?

Söve erbjuder ett stort och mångsidigt sortiment och har allt du behöver för din mötesplats. Med mer än 50 års erfarenhet är vi en av de mest solida spelarna inom branschen. Vi har lång erfarenhet och kunskap, och kan hjälpa till med allt från planering och design, markarbete och montage av utrustningen. Vi har ett stort kontaktnät och har expertis på utformning, montage och underhåll av mötesplatser.

En av marknadens snabbaste leveranser

Då Söve har allt material på lager och produktionen på fabriken i Telemark kan vi erbjuda en av marknadens snabbaste leveranser.

En av marknadens längsta garantier

Eftersom våra produkter är gjorda i aluminium, galvaniserat och pulver-lackerat stål, samt HPL gör att vi erbjuder långa garantier för underhållsfria produkter med en beräknad livstid på över 30 år.

Säkerhet

Våra produkter är testade i enlighet med gällande svensk och europeisk standard för säkerhet av lekredskap, SS-EN 1176, motionsredskap SS-EN 16630 och fallskydd SS-EN 1177 och är certifierade av TÜV.

Kvalitetsstyrning

Söve är ISO 9001 och 14001 certifierat som ställer höga krav på kvalitets- och miljöledning i alla processer.
Systemet beskriver vårt sätt att arbeta och innehåller bestämmelser, förfaranden och former för att säkerställa en gemensam och enhetlig metod.
Systemet beskriver också kvaliteten på arbete vi gör för våra kunder och myndigheter.

Rulla till toppen